Sajtó

 

Megjelent a MOTOROLAJ KALAUZ 2011. márciusi, interaktív száma!

A kiadvány a motorkerékpárok kenéstechnikájával és kenőanyagaival foglalkozik. A szakmai magazin nem jelenik nyomtatott kiadásban, hanem csak elektronikus formátumban. Az e-magazin kivitel lehetőséget nyújt arra, hogy az anyagban nemcsak képek és szöveg, hanem rövid videók is megjelenjenek. A magazin információtartalmát megsokszorozza, hogy az olvasó egy klikkeléssel elérheti az adott témakörhöz kapcsolódó adatbázisokat, szabványokat és táblázatokat, ha a magazin olvasásakor on-line kapcsolata van az Internettel.
Ahhoz, hogy minden animáció és lehetőség tökéletesen működjön, olvasóinknak az Adobe Reader X legfrissebb, ingyenesen letölhető, jogtiszta változatára van szükségük (klikk a letöltéshez).

Letöltöm a Motorolaj kalauz 2011. márciusi számát (15,8 MB).

 

 

Klikk a képre, és a Motorolaj kalauz on-line lapozgatható változata kb. 10 másodpec múlva megnyílik, működő videókkal!
Ha nem nyílik meg, az Adobe Shockwave Player ingyenesen letölthető (klikk a névre).

 

 

MOTOROLAJ KALAUZ 2010/1 
Tavalyi első lapszámunkat a személyautók kenőanyagainak és kenési problémáinak szenteltük. A legkorszerűbb kenőanyagokról, a legújabb műszaki követelményekről és a kenőanyagokkal összefüggő leggyakoribb műszaki problémákról írunk, szándékunk szerint a kiadvány az érdeklődő autósok és a szervizekben dolgozó szakemberek számára is sok hasznos információt tartogat. 
Ára 690,- Ft.
A Motorolaj kalauz megvásárolható az alábbi forgalmazóknál:
- Maróti Könyvkereskedés Kft (1205 Budapest, Nagykőrösi út 91.)
- X-Meditor Kft (9023 Győr, Csaba u. 21.)
- Castrol Mintabolt (1149 Budapest, Róna u. 75.)
- A Filter Center hat budapesti szaküzletében (III. ker. Bécsi út 88., VIII. ker. Práter u. 54., XI. ker. Kondorosi út 7., XIV. ker. Csömöri út 46., XVII. ker. Pesti út 191., XIX. ker. Üllői út 343.)
- és természetesen a kiadónál: Tribologic Kft (2310 Szigetszentmiklós, Tebe sor 53.)

Egyedi ajánlatunk autószervizeknek, oktatási intézményeknek:
Legalább 10 példány egyszerre megrendelése esetén a vételárból 20% kedvezményt biztosítunk!
Megrendelem a Motorolaj kalauzt

 

 

 

A Tribologic Kft az "Autótechnika"  és "Az Autó" című szaklapok együttműködő partnere

Mindkét autós szaklap közel két évtizedes múltra tekinthet vissza, jól ismert, nívós szereplői a hazai szaksajtónak. Az Autótechnika a hazai autószervizek közkedvelt műszaki havilapja, amely mérnöki szintű információkkal látja el a hazai szakembereket a gépjármű karbantartás, fejlesztés és szerviztechnika témaköreiben. 
Az Autó pedig az egyik legnépszerűbb, legnagyobb példányszámban megjelenő hazai autós magazin, amely mindig is kényes volt arra, hogy a tesztek, hírek és autós aktualitások mellett könnyen érthető, ám hasznos és korrekt műszaki információkkal is ellássa olvasóit a járműtechnika világában.

A Tribologic Kft mindkét lap nyomtatott és internetes változata számára is készít kenéstechnikával, kenőanyagokkal kapcsolatos cikkeket, információkat.

Legújabb:

  • Az Autótechnika  szeptemberi számának 26-27. oldalán másfél oldalas szakcikk jelent meg "A GM új követelményrendszere -Dexos előírások" címmel, amely a General Motors új motorolaj műszaki követelményrendszerének részleteit tárja fel. Az új specifikáció a hazánkban forgalmazott összes GM márkára, így elsősorban az Opel típusokra is vonatkozik.

 

Korábbi megjelenések:

  • Az Autótechnika szaklap augusztusi számának 16-17. oldalán a Tribologic Kft és az Autótechnika közös fékfolyadéktesztje jelent meg. A tesztmérésekből kiderült, hogy a vizsgált autók 2/3-a nem megfelelő minőségű, veszélyes fékfolyadékkal rója a kilométereket a közutakon.
  • Az Autótechnika szaklap júliusi számában "A Volkswagen csoport motorolaj specifikációi" címmel készítettünk összefoglalót, a részletekért kattinson a címre.
  • Az Autó újság internetes változatában az "Olajforrás" rovatban az API SN teljesítményszint bevezetéséről adunk információt.