Üdvözöljük a Tribologic Kft oldalán!

Köszönjük, hogy megtiszteli figyelmével honlapunkat!


A Tribologic Kft a kenéstechnika területén összegyűjtött sok éves szakmai tapasztalatot a legkorszerűbb technikai megoldásokkal ötvözve olyan egyedi, testre szabott szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfelei számára, amelyek elősegítik a kenőanyagok hatékony értékesítését, optimális felhasználását és diagnosztikáját.

A hazai piacon elsőként fejlesztünk ki olyan on-line és off-line, elektronikus olaj- és gépállapot diagnosztikai rendszereket, amelyekkel a nagy értékű ipari berendezések karbantartási költségei jelentősen csökkenthetők, miközben a gépek megbízhatósága, rendelkezésre állási ideje megnövekszik. Már ma elérhetővé tesszük a közeljövő legkorszerűbb karbantartási technológiáit.

Bemutatjuk TL-8 típusú, saját fejlesztésű elektronikus olajteszterünket, amely a hidraulika olajok, hajtómű-, turbina-, kompresszorolajok szilárd szennyezőanyag tartalmát és relatív víztartalmát elemzi. A készülék használatával jelentősen meghosszabbítható a munkafolyadékok élettartama, amennyiben a szennyezett olaj szükséges kezelését is elvégzik.

 

TL-8 olajteszter műszaki leírása és a rendelhető opciók letölthetők (klikk).

Segítséget nyújtunk a közlekedési és ipari kenőanyagok kiválasztásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki problémák, kenéstechnikai kérdések megoldásában, beleértve a kenőanyagok laboratóriumi vizsgálatát és üzemi tesztelését is.

Szolgáltatásainkat a felhasználói igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, mindehhez szakmai hozzáértésünk mellett naprakész adatbázisokat, a világszerte legkorszerűbb technológiákat és a rendkívül felkészült, gyors hazai kenőanyag laboratóriumi hátteret is felhasználjuk.


Honlapunkon szeretnénk megteremteni egy igényes szakmai fórum lehetőségét is, a kenéstechnika területén tevékenykedő hazai szakemberek részére. Várjuk a tisztelt érdeklődők, kollégák regisztrációját, és a közérdeklődésre számot tartó szakmai téma ajánlatokat!

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat, termékeinket, és lépjen velünk kapcsolatba!


Üdvözlettel

Kertay Nándor
ügyvezető