On-line olajdiagnosztikai eszközök

TL-9 OLAJDIAGNOSZTIKAI- ÉS SZŰRŐEGYSÉG

TL-9 OLAJDIAGNOSZTIKAI- ÉS SZŰRŐEGYSÉG

A TL-9 olajdiagnosztikai és szűrőegység mellékáramkörben csatlakoztatható a hidraulikus berendezések, turbinák, hajtóművek és egyéb, ipari kenési rendszerekhez. Online vezetékes és vezeték nélküli adatkommunikációval és automatikus olajtisztítási funkcióval rendelkezik.  Automatizált szűrőrendszerével a teljes olajtöltet tisztasága folyamatosan az előírás szerinti szinten tartható, ami lényegesen csökkenti a rendszerelemek rendellenes abrazív kopását, a hidraulikus szelepek beragadását, a lerakódások képződését és az olaj öregedését.

TL-10 KALIBRÁCIÓS FOLYADÉK REGENERÁLÓ KÉSZÜLÉK

TL-10 KALIBRÁCIÓS FOLYADÉK REGENERÁLÓ KÉSZÜLÉK

A TL-10 készülék a befecskendezőszelepek tesztelésére kifejlesztett kalibrációs folyadék regenerálására szolgál. Indítás után egy előzetes diagnosztikai folyamat során megállapítja, hogy a már használt, szennyezett folyadék egyéb fizikai jellemzői alapján alkalmas-e a regenerálásra. Ha a folyadék regenerálásra alkalmas, a készülék automatikusan elvégzi a kalibrációs folyadék szilárd szennyeződésektől való megtisztítását a követelményeknek megfelelő, előre beállított tisztasági szintig. Az alább ismertetett funkcióleírásban ismertetett folyamatokat végzi el a készülék, és a tisztítási folyamat végén az eredeti feladatára alkalmas állapotú kalibrációs folyadékot állít elő TL-10 rövid működési leírás (ld. csatolt dokumentum)

TLSZ-50 MOBIL OLAJSZŰRŐ KÉSZÜLÉK

TLSZ-50 MOBIL OLAJSZŰRŐ KÉSZÜLÉK

TLSZ-50 MOBIL OLAJSZŰRŐ KÉSZÜLÉK

A TLSZ-50 típusú, olajszennyezettség mérő egységgel ellátott, automatikus működésű mobil olajszűrő készülék ipari olajok automatikus szűrésére, valamint szilárd szennyezőanyag tartalmának és relatív víztartalmának on-line detektálására szolgál. A TLSZ-50 típusú készülék az olajszűrés közben folyamatosan olajmintát vesz a szűrés alatt álló olajból, és a készülékbe beépített részecskeszámláló segítségével folyamatosan vizsgálja, annak szilárd részecsketartalmát (ISO 4406 vagy NAS 1638 szabvány szerint), illetve relatív víztartalmát (telítettségi %). A mért értékeket LED kijelzőjén folyamatosan kijelzi. A mérési eredményeket a készülékbe épített GSM modulon keresztül, vezeték nélküli kapcsolattal egy kizárólag erre a célra kialakított, jelszóval védett online kezelői felületre juttatja (Tribologic Online Diagnosztikai Rendszer), ahol a hisztorikus mérési eredmények excel formátumban letölthetők.

ANALEXrs ON-LINE SZENZOR SZET

ANALEXrs ON-LINE SZENZOR SZET

Az egyes szenzorok kombinációjával kialakított ANALEXrs on-line szenzor szet a kritikus üzemelési körülmények között működő berendezések valós idejű, részletes állapotfigyelését teszi lehetővé. Tipikus alkalmazási helye pl. a szélgenerátorok nagy teljesítményű, sok esetben 100 m magasságban lévő mechanikus hajtóműve.

ANALEXrs FÉMRÉSZECSKE SZENZOR

ANALEXrs FÉMRÉSZECSKE SZENZOR

ANALEXrs FÉMRÉSZECSKE SZENZOR

A fémrészecske szenzor a szokásos fémkopadék részecske számláló szenzorok képességeit meghaladó információt szolgáltat a nagy felbontás részecskeméret számlálás révén. A hihetetlenül nagy felbontású részecskedetektor a vasfémek és a nemvasfém kopadékok mennyiségét pontosan meghatározza. Ezáltal folyamatosan észlelhető az olaj mindenkori szennyezettsége.

ANALEXrs TELJES VASFÉM RÉSZECSKE SZENZOR

ANALEXrs TELJES VASFÉM RÉSZECSKE SZENZOR

ANALEXrs TELJES VASFÉM RÉSZECSKE SZENZOR

Akár a berendezés jó kondíciójának felügyelete a feladat, akár a kopási folyamatban bekövetkező drasztikus változásokra való figyelmeztetés, a teljes vasfém részecske szenzor azonnali információkat szolgáltat, kiegészítve a berendezés már meglévő állapotfelügyelő rendszerét, és megteremti a lehetőségét annak, hogy megalapozott döntések szülessenek a karbantartási stratégiát illetően.